· 

Mts Condor maakt eerste kilometers

Nieuw casco passeert Dresden

Het casco van het mts Condor vaart de Elbe af, van onze werf in Tjechië richting Werkendam en uiteindelijk Wemeldinge. Aan ons eigen ponton bouwen we het verder af. In de beelden hieronder zien we hoe het schip Dresden passeert. 

 

Ook dit schip is gebaseerd op ons modulaire programma, met een bewezen hoogwaardige romp als uitgangspunt. In overleg met de klant bouwen wij een honderd procent custom made binnenvaartschip. Gestandaardiseerd maatwerk noemen wij dat. Dit levert de schipper/eigenaar vanaf dag één twee belangrijke voordelen op: een korte levertijd en een aantrekkelijke prijs. Dé basis voor duurzaam rendement.

Oostelijke Kanaalweg 20

4424 NC Wemeldinge

+31 (0)113 32 50 10

info@zmsbv.com

KvK 69897697

BTW NL858057220B01

Erkend leerbedrijf